Op zoek naar een gastvrije vakantiebestemming in eigen land?


Vanwege het corona-virus is een vakantie naar het buitenland onzeker geworden. Daarom inspireer ik mensen graag om dit jaar vooral in ons eigen mooie land op vakantie te gaan (als het kan). Om op die manier de Nederlandse economie en lokale horeca te steunen, nu ze dit zo hard nodig hebben. 

Bovendien, Nederland heeft zo veel mooie plekjes die je vast nog niet ontdekt hebt. We reizen vaak naar verre landen en de meest exotische bestemmingen, terwijl we nog nooit op een Waddeneiland of in de Achterhoek zijn geweest. En geloof me, ook daar kan je écht een vakantiegevoel krijgen. Ik heb als kind altijd enorm genoten van onze kampeervakanties in Nederland.

Zoals je misschien wel weet vind ik het super leuk om gastvrije plekjes te ontdekken en met je te delen. Daarom heb ik een e-book voor je samengesteld met 15 gastvrije vakantieplekken in Nederland. Zodat jij niet lang hoeft te zoeken naar een gastvrije bestemming in eigen land!

Van camping tot Bed and breakfast, van Friesland tot Limburg. In dit e-book staat voor elk wat wils! Alle adressen hebben één ding gemeen: ze hebben persoonlijke aandacht en oprechte gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan.

Ik hoop dat er iets bij zit voor je en wens je alvast een hele fijne vakantie toe!
Laat je me weten wat je van het e-book vindt? Ben heel benieuwd!

Gastvrije groet,
Judith

Je ontvangt het e-book als je je rechts bovenaan deze pagina aanmeldt of via het pop-up formulier!