Het gezicht achter Beleef de Gastvrijheid

“GASTVRIJ ONDERNEMEN IS HET LEUKSTE WAT ER IS!”

Ik ben Judith Wassens-Geerdinck. Vanuit mijn passie voor gastvrijheid heb ik mijn bedrijf Beleef de gastvrijheid opgericht. Ik geloof dat duurzame relaties met medewerkers en gasten van essentieel belang zijn voor een vitale toekomst van je bedrijf. Daarom help ik winkels en dienstverlenende bedrijven om zich te onderscheiden door middel van een gastvrije klantbeleving.

Wie is Judith?

Door mijn werkervaring in de hotellerie en marketing heb ik geleerd hoe je verwachtingen van gasten kan overtreffen. Wist je dat ik in 2011 in de finale stond van het NK Meest Gastvrije Receptioniste? Ik won uiteindelijk nét niet, maar behaalde een mooie tweede plaats. Die dag ontdekte ik hoe leuk ik het vind om anderen te inspireren om gastvrij te zijn.

Als ik niet aan het werk ben, vind ik het fijn om van andermans gastvrijheid te genieten: lekker uit eten of een weekendje weg. Ook vind ik het leuk om een goede serie of film te kijken, een boek te lezen, met vrienden af te spreken of op reis te gaan.

Mijn missie is om het bedrijfsleven nog gastvrijer te maken

Werk jij hier graag aan mee? Laten we dan eens kennis maken onder het genot van een kop koffie. Ik drink graag cappuccino en jij?

Contactgegevens

Judith Wassens-Geerdinck
Plattenborgstraat 43
8043 TS Zwolle
judith@beleefdegastvrijheid.com
06-17727591

Volg je me al op Sociale Media?

Designed by  Branding Agency Marte Methorst © 2019