Het gezicht achter Beleef de Gastvrijheid

“GASTVRIJ ONDERNEMEN IS HET LEUKSTE WAT ER IS!”

Ik ben Judith Wassens-Geerdinck, getrouwd met Rob en we wonen in Zwolle. Gastvrijheid is mijn passie. Eigenlijk al van jongs af aan, als kind speelde ik al serveerster. Het was dan ook geen verrassing dat ik voor het Hoger Hotelonderwijs in Apeldoorn (Saxion) koos. Op het MBO had ik al stage gelopen in een hotel in Spanje en als grondstewardess bij KLM Cityhopper, dus service en gastvrijheid werden mij met de paplepel ingegoten. Voor mijn afstudeerscriptie aan de Hogere Hotelschool heb ik mij verdiept in de Nederlandse hotelsterrenclassificatie en in verwachtingen van gasten. Door mijn werkervaring in de Amsterdamse hotellerie en deelname aan het NK Meest Gastvrije Receptioniste van Nederland heb ik ook in de praktijk geleerd waarmee je verwachtingen van gasten kan overtreffen en hoe je je kan onderscheiden van
andere bedrijven. 
Nadat ik in 2016 de Executive opleiding Dienend Leiderschap had gedaan, voelde ik de behoefte om voor mezelf te gaan beginnen. Anderen adviseren, inspireren en stimuleren om gastvrij te ondernemen vind ik het leukste wat er is!

De stabiele factor

Vaak zeggen mensen tegen mij dat ik een rustige uitstraling heb en een stabiele factor ben. Ze voelen zich veilig en welkom doordat ik oprecht geïnteresseerd ben in hen. Leuk om te horen, want ik sta voor authenticiteit, integriteit, betrouwbaarheid, vrijheid en positiviteit. Vanuit deze 5 waarden wil ik met anderen werken en leven.

Mijn missie is om het Nederlandse bedrijfsleven gastvrijer te maken. Omdat ik zie dat er bij veel bedrijven nog veel verbeterd kan worden op het gebied van service en gastvrijheid. Ik geloof niet in trucjes en verkooppraatjes, daar prik ik zo doorheen. Het gaat mij om echt, oprecht contact tussen mensen en de wil om elkaar te helpen. In deze vluchtige, digitale wereld is aandacht voor elkaar schaars, maar wel iets waar we allemaal behoefte aan hebben. Gastvrijheid draagt hier aan bij.

Als je met mij gaat werken, wat krijg je dan?

  Een frisse blik in jouw bedrijf, met oog voor detail en gevoel voor sfeer

  Een enthousiaste en betrokken adviseur die écht met je meedenkt

  Eerlijke en oprechte (opbouwende) feedback

  Tips en tricks om de kwaliteit, sfeer, omzet en klantenbinding te verhogenWat levert het jouw bedrijf op?

 Nieuwe ideeën om gasten te verrassen en verwachtingen te overtreffen

 Betrokken en enthousiaste medewerkers

 Een positieve sfeer in jouw bedrijf

 Blije en dankbare gasten die graag terugkomen en zorgen voor mond-tot-mond reclame

 Fans en ambassadeurs van jouw bedrijf

 Een vitale onderneming!


Benieuwd naar wat ik voor jou of voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met mij voor een kennismaking!

Contactgegevens

Beleef de gastvrijheid
Judith Wassens-Geerdinck
Bosplaat 16
8032 DL Zwolle
judith@beleefdegastvrijheid.com
06-17727591

Volg je me al op Sociale Media?

Designed by Studio Marte Methorst © 2018