Het gezicht achter Beleef de Gastvrijheid

“GASTVRIJ ONDERNEMEN IS HET LEUKSTE WAT ER IS!”

Ik ben Judith Wassens-Geerdinck. Vanuit mijn passie voor gastvrijheid en werkervaring in de hospitalitybranche heb ik mijn bedrijf Beleef de gastvrijheid opgericht. Ik geloof dat warme relaties met medewerkers en gasten van essentieel belang zijn voor een vitale toekomst van je bedrijf. Daarom help ik winkels en dienstverlenende bedrijven om zich te onderscheiden door middel van een oprechte en gastvrije klantbeleving. Dit doe ik door middel van onderzoek (bijvoorbeeld als mystery guest), gastvrijheidstrainingen, inspiratiesessies en 1-op-1 coaching van medewerkers.

Wie is Judith?

Ik ben 33 jaar en woon in Zwolle. Woorden die mij het best omschrijven: spontaan, ondernemend, attent, communicatief en een positieve instelling.

Als ik niet aan het werk ben, vind ik het fijn om van andermans gastvrijheid te genieten: lekker uit eten of een weekendje weg. Ook houd ik van reizen, lezen, koken & bakken en gezellige afspraken met vrienden en familie.

Mijn missie is om het bedrijfsleven nog gastvrijer te maken

Vind jij dit ook belangrijk? Laten we dan eens kennis maken onder het genot van een kop koffie. Ik drink graag cappuccino en jij?

Contactgegevens

Judith Wassens-Geerdinck
Plattenborgstraat 43
8043 TS Zwolle
judith@beleefdegastvrijheid.com
06-17727591

Volg je me al op Sociale Media?

Designed by  Branding Agency Marte Methorst © 2019