Het gezicht achter Beleef de Gastvrijheid

“GASTVRIJ ONDERNEMEN IS HET LEUKSTE WAT ER IS!”

Ik ben Judith en gastvrijheidsexpert. Wist je dat ik in de finale heb gestaan van het NK Meest Gastvrije Receptioniste op de Horecava van 2011? Dat was een hele gave ervaring en die dag ontdekte ik hoe leuk ik het vind om mensen iets te leren, motiveren en inspireren om gastvrij te zijn. En ze vervolgens de positieve resultaten daarvan te laten ervaren. Door mijn jarenlange werkervaring in de reis- en hospitalitybranche kan ik andere gastvrijheidsondernemers nu goed helpen. In 2017 ben ik met Beleef de gastvrijheid begonnen, mijn eigen bedrijf in gastvrijheidsadvies, coaching & training.
Mijn ‘gastvrijheidsantenne’ staat altijd aan. Ik ben alert, heb oog voor detail en gevoel voor sfeer en taal. Ik deel graag mijn feedback, vakkennis en passie met jou!

Wie is Judith?

Woorden die mijn karakter het beste omschrijven: spontaan, open, ondernemend, attent, communicatief en positief.

Ik houd van koken en bakken, lezen en schrijven, reizen, wandelen, yoga, uit eten gaan en gezellige afspraken met vrienden en familie.

Mijn persoonlijke kernwaarden zijn: betrokkenheid, belangstelling, echtheid, passie, kennis en klantgerichtheid.

Mijn missie is om het bedrijfsleven menselijk en persoonlijk te maken

Omdat ik een bijdrage wil leveren aan een gastvrije samenleving. Mensen doen immers zaken met mensen. Vind jij dit ook belangrijk? Laten we dan eens kennis maken onder het genot van een kop koffie. Ik drink graag cappuccino en jij?

Contactgegevens

Judith Wassens-Geerdinck
Plattenborgstraat 43
8043 TS Zwolle
judith@beleefdegastvrijheid.com
06-17727591

Volg je me al op Sociale Media?

Designed by  Branding Agency Marte Methorst © 2020