Waar kan ik jou mee helpen?

Wil jij meer omzet en klantbinding?

Klanten hebben steeds hogere verwachtingen van jouw dienstverlening. Ze willen een inspirerende beleving, snel en goed geholpen worden, persoonlijk contact en oprechte aandacht. Bovendien zijn ze mondig en delen hun mening via reviews en social media. Zowel positief als negatief. Het is dan ook van groot belang dat je bereid bent om kritisch te kijken naar wat er goed gaat en wat er nog verbeterd kan worden.

Wil jij je onderscheiden met een gastvrije klantbeleving?
Beleef de gastvrijheid helpt jou hier graag bij. We gaan samen kijken welke behoefte er is, wat eventuele belemmeringen zijn om optimaal gastvrij te zijn en hoe kunnen we dit het beste kunnen aanpakken.

Mijn oog voor detail en gevoel voor sfeer zorgen ervoor dat ik dingen opmerk die je zelf vaak niet (meer) in de gaten hebt. Gewoontes die er in geslopen zijn bijvoorbeeld. Ik help mensen graag inzicht te geven in hun houding en gedrag en het effect daarvan op de gast. Ook leer ik je hoe je op een authentieke manier gastvrij kan zijn en hoe je verwachtingen kan overtreffen.

 INSPIREREN      MOTIVEREN      TRAINING    COMMUNICATIEADVIES  

WAAR KAN IK JOU MEE HELPEN?

Mijn tarieven zijn op aanvraag, want ik maak altijd een voorstel op maat. Heb je een idee en wil je weten wat dat kost? Neem gerust CONTACT met me op, dan bespreken we de mogelijkheden! 

Contactgegevens

Judith Wassens-Geerdinck
Plattenborgstraat 43
8043 TS Zwolle
judith@beleefdegastvrijheid.com
06-17727591

Volg je me al op Sociale Media?

Designed by  Branding Agency Marte Methorst © 2020