Waar kan ik je mee helpen?

WAT DOET BELEEF DE GASTVRIJHEID?

Je biedt je gasten een product of dienst aan. En daar wordt steeds meer van verwacht. Gasten willen graag een unieke beleving, snel en goed geholpen worden, persoonlijk contact en oprechte aandacht. Bovendien zijn ze mondig en delen graag hun ervaring op social media. Zowel positief als negatief.
Het is dan ook van groot belang dat je bereid bent om kritisch te kijken naar wat er goed gaat en wat er nog verbeterd kan worden.

Beleef de gastvrijheid helpt jou hierbij. Wil je jouw team inspireren en motiveren om gastvrij te werken? Dan verzorg ik een workshop of presentatie op maat. Wil je dat de bezoekbeleving van jouw gast wordt getoetst door een mystery guest? Dan kom ik op bezoek en geef een uitgebreide terugkoppeling. Dit kan ook in een interactieve vorm, denk aan een workshop of teamsessie. Heb je er behoefte aan om eens samen te sparren? Dan maken we een afspraak voor een adviesgesprek. Er is van alles mogelijk.

 INSPIREREN      MOTIVEREN      TRAINING     MYSTERY GUEST    ADVIES OP MAAT 

PAKKETTEN

Hieronder staan drie pakketten weergegeven. Mijn tarieven zijn op aanvraag, ik maak altijd een voorstel op maat. Heb je een idee en wil je weten wat dat kost? Neem gerust CONTACT met me op, dan bespreken we de mogelijkheden! 

Contactgegevens

Beleef de gastvrijheid
Judith Wassens-Geerdinck
Bosplaat 16
8032 DL Zwolle
judith@beleefdegastvrijheid.com
06-17727591

Volg je me al op Sociale Media?

Designed by Studio Marte Methorst © 2018