Referenties

Afgelopen half jaar heb ik Judith zien groeien als mens en als ondernemer. Ze werkt hard en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Judith staat voor Gastvrijheid met een hoofdletter G! Ze is attent, ziet kansen en wil winkeliers (retail) helpen om gastvrijheid in te zetten als het onderscheidend vermogen ten opzichte van online winkelen. Judith staat voor haar vak! Ze is alert en enthousiast en een prettig persoon om mee samen te werken.

Adinda Keizer

Ondernemerscoach en trainer, Vindjeklant.nl

Onlangs zijn wij de samenwerking aan gegaan met Judith Wassens – Geerdinck. Zij gaat voor ons op pad als Mystery Medewerker en let hierbij goed op haar beleving en dan met name gericht op de gastvrijheid van een onderneming. Tegenwoordig is er veel concurrentie qua aanbod van een product. Gastvrijheid in combinatie met beleving is iets waar je jezelf in kunt onderscheiden als onderneming. Judith kijkt kritisch naar haar beleving en geeft naast goede tops, ook bruikbare tips mee waar een onderneming direct mee aan de slag kan.

Chadya Mallei

Office Coördinator, Cenergy Group B.V.

Efficiënt en doelgericht zijn de eerste woorden die me te binnen schieten als ik aan Judith denk. Als Marketing Manager schakelde ik Judith in als gastspreker tijdens onze klantendag. Ze nam op haar unieke manier de klanten mee in het thema ‘gastvrijheid’ en gaf daarbij onze klanten een verfrissende blik op hun eigen customer journey.

Rianne Bark-Lunenborg

Marketing Manager, De Nieuwe Zaak